sobota 23. listopadu 2013

Novinky ze hry 16. - 22. 11. 2013

Sobota, 16. Listopad 2013
Po bolestivé proměně se Alci probouzí v Aaronově sídle. Aaron bere na sebe odpovědnost nad Alcinou proměnou a stává se její dočasnou alfou. Ale upřímně, kdo by ho chtěl poslouchat. Bohužel Rory měla v tom nepříjemné překvapení, když je nalezla v „objetí“ a ještě dostala na starost Lily. A chudák William o tom všem nemá ani páru.
Pomalé oťukávání mezi otcem (Richardem) a jeho nově nalezenou dcerou (Anemoon) pokračuje.
Nicolas prožije zajímavé chvíle ve společnosti s okouzlující Scarlett.
Ve městě se také konal již tradiční Slavnosti měsíce. Bohužel nebyly moc přívětivé, když na nich zástupce alfy, ohlásil svojí rezignaci.

Neděle, 17. Listopad 2013
Konfrontace mezi Alci a Aaronem pokračuje. A že taky je proč. Aaron je opravdu hodně rozčílený na Alci. A kdo by taky nebyl, kdyby si to někdo rozdával ve vašem domě a byly při tom… ehm opravdu hlasití.
Dellia po včerejších slavnostech zjistila o existenci vlkodlaků. Byla z toho opravdu v šoku.
A máme tu další pár. Je jím Evanlyn a Stas.
Richie to má doma těžké. Jeho nově nalezená dcera Anemoon se neustále vyptává a chce vědět podrobnosti.
Posezení v Bunru u skleničky – Devon, Oliver a Nathalia. Oli s Thay se nakonec dají do ne moc příjemného rozhovoru. A Olivera to rmoutí. Opět má ve svém okolí ženu s nepříjemnými zkušenostmi.

Pondělí, 18. Listopad 2013
Isla pracuje o sto šest na výzdobě nemocnice. Nejedno oddělení už od ní zdobí neuvěřitelnými malbami. A aby toho nebylo málo, díky neodbytnému Oliverovi zjistí, že je těhotná. Dobrá zpráva pro Patrika.
Connor šel po jednom nepříjemném dni k Vlkovi na „jedno“. Tak se setkává s Anemoon. Později se k nim přidává i Isla a v neposlední řadě další z mladší generace McDormanů Patrik Connor.  A že tam probíhalo rovnou několik témat. Ale nejzajímavější asi bylo, že Isla oznámila své těhotenství a ztrestala Connora a jeho nerychlejší spermii za drzost. A další věc, která se Connorovi nelíbila byl jeho drzej synáček a jeho zájem o Moon. To bude mít ještě nepříjemné dopady. Jo a nesmíme zapomenout na zhuleného Adrienka, ze kterého měla Isla málem smrt.
Chriss a Dell mají spolu milostný poměr. Ale jaký bude mít dopad jedna věta? Miluji tě… Jo a nesmíme zapomenout na Chrissovu sestru Leah, která byla opravdu zaskočena.
Taya Hope se střetává se Sophi a pěkně si spolu popovídaly.  A hlavně se vzpomínalo na staré dobré časy u záchodové mísy.
A další střet mezi vlkodlaky. Tentokrát Nath a Thalie.
PS: Adriena málem kleplo, když zjistitl, že opět úspěšně zasel. Takže rodina McDormanovic se rozroste rovnou o dva členy.

Úterý, 19. Listopad 2013
Connie z dobroty srdce jde do čajovny se vzorky pečiva. Ale střetne se tam s Nathem a má co dělat aby mu nerozcákal ciferník.
Connor s moon opouštějí čajovnu ve značném rozčarování. A tehdy se setkávají s Tori.
Chriss vymýšlí se svoji polovinou zadku Arifem (a moc se nevztekejte, samy jste si o to řekli) o tom, jak se má co nejefektivněji zbavit Dell. Nakonec to vyřeší krapítek teploučce.
Tori poskakuje po Connorovi. A tomu se daří uskakovat, jak to jenom jde. A Connie zatlouká a zatlouká existenci vlkodlaků.

Středa, 20. Listopad 2013
Adrien pospíchá do práce, protože, přiznejme si to prostě a jednoduše zaspal. A jelikož to je nemehlo. Srazí se s Tori.
Vyhlášena volba Alfy, jak to jenom dopadne? Nominovaní: Adrien Gilmore, Patrik McDorman, Nicolas Mendesi, Richard Scales, Chriss Farro, Oliver Alexejev,
Nathaila se seznamuje s Eliahem
Tora se setkává s Chrissem a ten z toho není dvakrát nadšený.
Proběhla bláznivá večeře u McDormanů. A světe div se. Adrien nebyl zhulenej. XD I tak Isla z toho měla málem smrt. A Patrik se urazil, protože vařil Connor. ¨
Waya je znásilněna Dexterem. Ksakru dělejte s ním něco?
PS: Patrik zjistil, že bude otcem

Čtvrtek, 21. Listopad 2013
Thalia navštěvuje Olivera se špatně se hojícím střelným poraněním.
Tuli muli u Patrika McDormana + žádost o ruku
Setkání Chrisse a Symphony.
Waya se probouzí v Dexterově domě. Při útěku ho kousne do ruky.
Jinak tuli muli hry. -_- Nic zajímavého.

Pátek, 22. Listopad 2013
Vyhlášení vítěze voleb: Adrien Gilomre – alfa. Richard Scales a Chriss Farro – zástupci alfy.
Sophi porodila krásného chlapečka jménem Roman
Patrik Connor pokračuje ve svádění Anemoon. Connor si asi bude muset svého synáčka držet na řetězu.
Alci řekla svému manžely, že je vlk. Auč.
Adrien a Richard se zlili téměř do němoty. No a u Gilmora doma ti skončilo hádkou. Když Adrien neměl podporovat sotva patnáctiletou Rose v alkoholu.

1 komentář:

  1. Alci protestuje, žádné auč :3 Willoušek to vzal velmi dobře láška moje :3

    OdpovědětVymazat