úterý 23. září 2014

Faybourne News






 Nepokoje ve Faybourne

   Ke dnešnímu dni bylo zjištěno několik násilných činů a zvyšujících případů výtržnictví. Vedení smečky a města proto vyzývá občany k opatrnosti a hlášení jakékoliv podezřelé činnosti, která by mohla napomoci dopadení pachatele či jejich skupiny. Z posledních týdnů se jedná o napadení Haylie Hatchett a Christophera Reynarda, dvou poměrně nových obyvatel našeho městečka. Pokus o vraždu Samuela Taylora, který naštěstí dopadl nezdarem a dle lékařů se pacientu navrátila i paměť, která utrpěla závažné poškození kvůli traumatu hlavy. Jako další bolestnou vzpomínkou na tyto události je nález mrtvého těla v lesích, po ohledání se Mudr. Alexejev vyjádřil a oficiálně tělo identifikoval jako Christiana McDormana, syna Patricka a Isly Mc Dormanových. Upřímnou soustrast rodině i pozůstalým. Posledním činem který byl zaznamenán utrpěl samotný Alfa smečky, jeho sekretářka, Christine Elenya, se kterou se proslýchá , že má Adrian intimní vztah, byla unesena a navrátila se jako novozměněný vlkodlak.



   Z důvodů těchto neblahých událostí vyhlašujeme sčítání lidu, zapište prosím všechny své přeživší postavy do ČISTKY abychom měli reálnou představu o populaci města. Zde je seznam hledaných osob, které ve městě nebyly spatřeny více než 3 měsíce a jsou prohlášeny za nezvěstné: *

Arif O' Leary
Arthur R. Morteo
Bradley Howard
Cale Nefil
Cecilia Iris Lund
Diana Rosa Veigo
Drey Datte Farrel
Erínia Dove
Fracno Agnus Åkesson
Gabrielle Dark
Green Blake
Jefferson Cormick
Jennypher Foxy
Matt Whitness
Matthew William Snorradóttir
Maxwell Alexejev
Melody Hathaway
Nathalia Dylan Blackmoore
Patrik Connor McDorman
Samantha McGrayová
Sawyer Scales McDorman
Shiro Jongin
Usko Torshi Ahokas

Elektrická síť opravena

   Výpadek elektrického vedení, který jsme zaznamenali při večeru Oslav měsíce je zažehnán. Dle vyjádření odborníků šlo o poškození hlavního agregátoru, který je umístěn v továrně za městem. Spekulace o tom, zda byl poškozen úmyslně nebyly negovány ani potvrzeny žádným oficiálním zdrojem. Díky náhradním agregátorům neutrpěl chod nemocnice, avšak ostatní obydlí zůstaly na dlouhé dva týdny v podmínkách, které trochu připomínaly středověk. Již týden ale elektřina běží bez větších potíží a opatření proti dalším problémům již byly zajištěny, tudíž se nemusíte bát využívat opět elektřiny naplno. Obnovena byla i místní síť pagerů a pevných linek, které byly rozvedeny do všech rodin, které o to měly zájem.

**Vyhlášení zkoušek smrti**

   Kvůli sčítání lidu a obyvatel Faybourne i obnovení pořádku, vyhlašuje alfa smečky Adrien Gilmore další , již avizované zkoušky smrti. Žádá všechny delty a vlky samotáře, kteří pobývají v našem krásném městě a jeho okolí aby se dostavily. S nimi samozřejmě i omegy, které touží po postu Bety, který bude potřebný v následujících měsících,  obraně města. Zde najdete seznam všech delt které vyzýváme k přistoupení ke zkouškám a k vyjádření, zda si přejí stát se omegou, zkusit štěstí ve zkouškách, nebo zažádat o azyl bez členství ve smečce. Ostatní budou vedeni jako imigranti a bude na ně brán zvýšený nárok na prokazování bezúhonnosti.**

Delty
Aaron Gilmore
Abigail Aurora Mendesi
Abigail Gilmore
Alistair Reed Morson
Christine Elenya
Cornelius Crowley Dalton
Elaina Dallie Argentl
Haylie Hatchett
Jeremmy M. Benloise
Jessica Brown
June Brannen
Louis Maxwell Hall
Meg Masters
Nicolas Oliver Blackmoore
Rebecca Ayers
Rin
Robert Matteo
Samuel Taylor
Scott Carter
Skylar Turqoise Scales
Tobias Ray

Omegy
Alciellë Finn
Cameron Drigo
Elisabeth Finn
Geralt Andrew Gilmore McDormann
Guinevere Alexejev
Joseph Brower
Kayleigh Attenborough
Marcus Ward
Rose Aaren Gilmore
Rosemary Elizabeth Lawrence
Sage Carraway
Scarlett Reyers
Tove Iselin Sveningsen Alexejev

*Jedná se o 3 měsíce neaktivní postavy, jejichž profily byly z webu staženy a máte 6 měsíců na to, abyste si napsali o navrácení do hry nebo vymazání.
** Kdo se bude chtít zúčastnit zkoušek smrti + za jakým účelem zapište se prosíme pod tento článek

17 komentářů:

  1. rada by som si aktivovala svoju postavu

    OdpovědětVymazat
  2. Cam snad už bude aktivní a určitě se zúčastní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Joseph by se rád zúčastnil zkoušek, především proto, že by jako Beta mohl smečce dost pomoci. Navíc, jakožto Omega si připadá možná trošku méněcenný, díky jeho předchozím zkušenostem s jinými smečkami.

    OdpovědětVymazat
  4. Kayleigh Attenborough se zúčastní s touhou po postu Bety.

    OdpovědětVymazat
  5. Skylar Turqoise Scales se určitě zúčastní vzhledem k chorobné potřebě zasloužit si manžílka :D a nedělat mu ostudu. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Rebecca Ayers a ani Crowley se do zkoušek nehrnou.

    OdpovědětVymazat
  7. Tož to je otázka. Christine by asi zůstala na místě zamrzlá a dělala alfovi ostudu :D ale možná jí tam pošlu a ostudu dělat nebude :D Nick? Ten není ten typ, maximálně by se přišel podívat, což by stejně nesměl. Reed ani Haylie nemají cenu a moje omega zůstane omegou :D + o Sammym jsme diskutovali a ten by do vlčího kožichu nešel, protože by se neovládal, nehledě na to, že má být mysteriózní.

    OdpovědětVymazat
  8. Abbýsek se bojí reakce tatínka takže stagnuje na postu delty imigranta (což je divné, když se tu narodila, ale dejme tomu :-D). Rorýsek je víc otrkaná, takže by ráda zažádala o azyl, ale Aaronka se taky bojí, takže omegou prozatím být nechce.

    OdpovědětVymazat
  9. Miki vyžádala obnovení Dreye (píšu to za ní nedostane se na stránky)

    OdpovědětVymazat
  10. Zapisuji Breda. Bude usilovat o přijetí do smečky jako omega :D

    OdpovědětVymazat
  11. Marcus a že by měl jít na zkoušku? Blázníte? Pff..pod jeho úroveň ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm škodaa, Bea je Beta možná by si šplhnul :P :D

      Vymazat
    2. Marcus je bejvalej Alfa..tim si nesplhne? :D

      Vymazat
    3. Uhm :D nechci být sarkstiká tak to nechám bez komentu :P :D
      Ale dejme tomu ýže pár věcmi už si šplhnul ;)

      Vymazat