úterý 1. července 2014

Další a další změny a novinky - AKTUALIZACE!!!

Drazí vlci, milí lidé,

asi jste si všimli, že se už dávno překlenul rok od založení tohoto RPG a my se s Alci neobtěžovaly udělat žádnou akci, ba jsme to dokonce ani nepřipomněly. Nu což, je to škoda, avšak na naši omluvu (či výmluvu) chci podat fakt, že Alci je stále v práci a já měla plno práce do školy, na kterou navazoval vodácký kurz v podobě doby bez internetu. Všichni zasvěcení ví, že to tady bylo po dlouhou dobu zvláštní. Admini se prostřídali z různých důvodů, až jsme tu zbyly jen já a Alci. Přesto bych aspoň teď chtěla poděkovat všem, co se za uplynulý rok podíleli na fungování Moona. Je jedno, pokud jste jen hráči, nebo jste se nějakým způsobem zapojili do samotného projektu i z organizační stránky (bývalí admini nevyjímaje, přestože ti si to asi nepřečtou). Bez vás by tahle skvělá hra nefungovala. Doufám, že něco podobného napíši i další rok, a to i více novým, co se k nám rozhodnou přidat. A teď už k hlavní myšlence celého článku, tedy co nám nadházejících pár týdnů přinese a co už jsme zvládly udělat?



Druhý bod bude kratší, takže jím přesně začnu.
Za prvé, doplnily jsme systémové postavy o pár zajímavých kousků, takže pokud znáte kamaráda, co by se rád někam přidal, ale nemá ispiraci, hurá doporučit! Určitě se mu někdo zalíbí.
Za druhé nám přibylo ještě jedno téma v hracím fóru. Tentokrát se jedná o zeměkouli. Pokud chcete někoho šoupnout na dovolenou, pokud vaše postavy omrzel život ve Faybourne a chtějí si na chvíli dáchnout, pište tam.
Za třetí, Alci patří obrovský dík, že dala blogu s postavami po čistce nějakou formu. Stále to má pár much typu obrázků, co se sem tam nezobrazí, ale všechno bude a všechno se postupem času dopiluje. To samé platí pro blog.

Tak a teď k předvolebním slibům.
Prvním bodem je nový lay. Už máme všechno domluvené, jedna má skvělá kamarádka (To je právě ta divná bytost, co díky tomu přibyla do sekce adminů jako stínového admina) se moc těší, až se do všeho pustí a my se zas moc těšíme, až uvidíme její perfektní práci. Myslím, že až se změní, všichni to poznáme. Já budu průběžně dělat na grafice fóra, aby taky trochu vypadalo.
Druhým bodem je velká akce. Vyhrálo napadení jinou smečkou a myslím... nu, myslím, že se máte na co těšit. Poprosila bych vás, abyste napsali dny, kdy máte - nebo spíš nemáte - volno, ať víme, kdy začít.


Jak se koukám, tak se koukám, zas tolik toho není. Snad to tedy, společně, zvládneme. Pokud budete mít nápad, návrh na zpříjemnění blogu či hry, sem s ním. My se budeme snažit zpříjemňovat prostředí, co nejvíce to půjde.

S přáním pěkných prázdnin

vaše podivné admistvo

Scar a Alci

2 komentáře:

  1. Já teď až do 18. budu pryč :3 o víkendu potémyslím začneme s nějakou miniakcí a já se přikláním pro hlavní program v období přelomu července a srpna :3 jtakže pokud by se ivám hodilo bylo by to fajn (se Scarí jsme se na něm zhruba shodly :3)

    OdpovědětVymazat