neděle 12. ledna 2014

S NOVÝM VZHLEDEM I NOVÁ DĚJOVÁ LINIE

Dne 11. 1. 2014 v pozdních večerních hodinách prodělal blog a vlasně celý TSOTM změnou vzhledu. Jak již bylo psáno na facebooku. Za krásné logo vděčíme naší milé Sophi, která vyřvořila tolik krásných návrhů, že byl opravdu problém vybrat ty nejhezčí. Proto jsou vybrány rovnou dva návrhy. Snad se změna líbí.

Dále co leží v žaludku Admin týmu už delší dobu, vlastně od posledního velkého Adventního srazu v Pardubicích. A pořád se nemůžeme jednoznačně rozhodnoutnad konečným verdiktem. Jednalo by se o oživení hry. O navrácení dynamiky do hry. Návrhy nejsou promyšlené do detailů, takže moc informacích o nich nemůžeme poskytnout.

1. Nové rasy dlaků - Přemýšleli jsme o nových dlacích jako kočkodlaci, medvědodlaci. Tvorové podobným našim vlkodlakům se stejnými možnostmi jako oni.

2. Nepřátelský upíří klan - zase nová rasa. Tam kde jsou vlkodlaci mohou býr upíři. Jejich rasa by byla dosti omezená (žádné třpytící extra plodné obludky se stylu Edwarda) vzali bychom koncept upírů vžitý pro lidstvo po celá staletí. Žádné knižní vychytávky, které se rozmohli v posledních letech.

3. Napadení cizí smečkou - tentokrát žádná nová rasa. Jenom vlkodlaci, nepřátelská smečka, která by usilovala o území Faybourne.

Všechny tyto návrhy jsou Zajímavé, jenom se nemůžeme shodnout. Každý preferuje jiný návrh a tak se Admin tým obrátil na vás, na hráče, kteří utvářejí hru.

Děkujeme za pozornost
Admin tým
!!! UŽ NEHLASUJTE!!!
přesto se stále můžete vyjádřit v komentářích


12 komentářů:

  1. Rouzí miluje upíry, ale protože ti jsou všude a blekefleke... Volí napadení jinou smečkou. Zdá se ji to nejzaujimavější :3 může to hru nejvíc oživit - to si myslí ona :D

    OdpovědětVymazat
  2. No za blbej účet :D Tak Alcinka taky upíry ráda a tak hlasuje pro ně :D

    OdpovědětVymazat
  3. :D heště nikdo nedal Dlaky , tak at je to vyrovnané :D jinak mi to je šumááááák :D :D
    *vaše usměvavá Sophi

    OdpovědětVymazat
  4. rozhodovani mezi 1 a 2 bylo celkem okamzite :D presto bych dala spis upiry nepratelsti vlkodlaci jsou... proste to stejny :D jeste me napadlo ze by se ve meste vybudovala skola lovcu takovy maly skryty institut :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lovci by byl taky dobrý nápad, ale z mého pohledu je to takové na okraji. A stavělo to Adminský tým na dva tábory. Akorát z toho vznikaly problémy a hádky, kdy jedné straně to bylo jedno a straně druhé ne. Nevím, možná časem... uvidí se.

      Vymazat
  5. Mayenka dlouhou přemýšlela a dávám dlaky :3

    OdpovědětVymazat
  6. Vybraté som mala v momente, keď som si tento článok prečítala a zdôvodňovať prečo, nebudem. Nemá to zmysel a komu som to povedať chcela, tomu som svoje dôvody povedala. Takže môj hlas tam je...

    OdpovědětVymazat
  7. Upíři versus vlkodlaci jsou neuvěřitelně ohrané kliše. Dále... tahle hra vznikla na téma vlkodlaků, ani o těch tu není nijak obsáhlé info. A ještě sem přidávat další lykantropické obludy... no nevím, jak to chce admin team zvládnout, aby se tu nerozmohl god moding a Mary/Gary Sueing.
    Návrh se smečkou je naopak dobrý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úprimne, ani ja netuším, ako by sme to chceli zvládnuť (priznávam sa bez okolkov, že vlastne z týchto dôvodov som sama za svorku.. snažila som sa to vysvetliť zvyšku sveta...)
      Ďalej, čo sa týka reálií, tie sú ešte tie ktoré spravila Waya, aspoň pokiaľ si dobre pamätám, nemenili sa... a nikomu sa nechce do ich dopĺňania. čo sa týka Mary/Gary Sue... ukáž mi na jednu jedinú osobu, ktorá sa tak nespráva už teraz :) možno za tú dobu, čo som tu nad tým zlomila palicu a nervy tu z toho mám v kýbli, vždy keď vidím chat sa niečo zmenilo (bodajby!) ale čo si pamätám.. za nikoho by som za Mary/Gary Sue ruku do ohňa nedala (dokonca si teraz nakydám na hlavu, ale aj ja sama tak hrám a aj keď sa to snažim regulovať, stále to tam je - samozrejme keď hrám)
      Ďalej.. som rada, že ako hráč si to takto pekne zhrnul.. snáď si tvoje slová niekto vezme k srdcu a budú ťa počúvať... snáď

      Vymazat
    2. Popravdě Jeffí, chtěly jsem jen nějakým způsobem oživit hru. Původně jsem taky nechtěla žádnou změnu. Je to vlkodlačí hra a jako taková se mi vlastně líbí... Upíři mě nadchli jen protože mám tu rasu ráda. Ale po přečtení vašich názorů popravdě i á svůj měním...možn by Moonko mělo zůstat jen vlčí...a rozjet pořádně charaktery lykanů a neplést do toho další rasy...reálie jsou v přerodu, já osobně na to nemám moc času, tak ted dělám pomálu...ale základní pravidla od původní admniky se mi libí i reálie. Ale jestli by jsi měl návrh, sem s ním a budem jen rádi. Za jakýkoliv připomínky budem vděční, už z toho důvodu, že hra je pro hráče a ne pro adminy :3 Alci :3

      Vymazat
    3. Nemyslel jsem to tak, že bych tu na někoho s tím Mary Sue narážel. Ale když se budou dávat možnosti různých forem lykantropů, za chvíli se objeví někdo, kdo přijde s nápadem na mýtické stvoření neomezených schopností a moci. Co se týče hráčů, ono se to kontroluje fakt špatně a hlavně nikdo není dokonalý, aby si to perfektně za každé situace hlídal. Jen to nesmí překračovat jistou hranici, když to začne kazit hru ostatním. Jako jo, taky jsem si všiml pár věcí, co mi jdou proti srsti. Ale sám nejsem dokonalý a nic mi nedává právo tu někoho peskovat :)
      Alci, to je jen můj názor. A ani jsem neřekl, že je to kravina, nebo blbost... Vy admini jste ti, kteří založili hru a kteří tvoří její základ, takže je jen po vaší vůli, co se tu bude dít. I vy tu hrajete, i vy sem patříte. Jen jsem řekl, co si myslím :)

      Vymazat
    4. však mne to neurazi jeffí. Naopak donutilo mne to přemýšlet o důsledcích jakkoliv by to mohlo vypadat zábavné, má to své muchy:3 když budu mluvit za sebe. Jsem celkem spokojena jak moon vypadá teď. Ačkoliv na něj nemám tolik času kolik bych si přála:3 Alci :3

      Vymazat