středa 25. prosince 2013


 ZKOUŠKY SMRTI



       Vzhledem k tomu, že se trochu změnila organizace celé akce, tady máte pár nových informací. 
      Zkoušky budou nakonec probíhat už od zítřka, 26. prosince, do 30. prosince. Zahájení bude zítra kolem šesté hodiny, ale přidat se můžete kdykoliv v průběhu, takže když nebudete mít čas, nic se neděje. 
      Akce bude pro postavy probíhat po celé čtyři dny, takže počítejte s tím, že ty budou vytrženy ze společenského dění Faybourne. 
      Abyste získali stručnou představu, vypadat to asi bude tak, že se budete muset dostat z bodu A do bodu B. Po cestě na vás budou čekat samostatné nástrahy, ale i společné úkoly, o kterých budeme dopředu informovat. První se uskuteční zítra kolem deváté. Bude otevřena osudem. Tyto miniakce jsou dobrovolné, ale pamatujte, že čím více se zúčastníte, tím větší pravděpodobnost, že dostanete lepší post ve smečce! Samostatné úkoly budou spíše výzvy pro vlky, které vám do příběhu přinese osud. Hlavním tématem ovšem zůstává právě bod A a bod B. 

Prosím, napište nám ještě jednou, kdo se zúčastní, a přidejte také dny, popřípadě časy, kdy máte volno, ať podle toho můžeme naplánovat další společné úkoly. Těšíme se na vás! 

Váš Alfa i se zástupcem

8 komentářů:

  1. GiGi a Sakura, čas zítra odpo/večer až se vrátím od dědy, čas do soboty, v neděli opět směna

    OdpovědětVymazat
  2. A čas bych měla mít všechny 4dny..ale tak, vždy se do toho připlete. (Zítra jdu k babi, tak snad tu budu už v šest) :D

    OdpovědětVymazat
  3. MNoo, Moon určitě, nejsem si jistá Darrenem a Stasem.. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Samantha príde na 100 percent mozem hocikedy...ale asi najskor o desiatej

    OdpovědětVymazat
  5. Patrik Starší , už mi jde nett :D

    OdpovědětVymazat
  6. Kahlan Brightwell - já doufám, že nebude vadit, když se nezúčastním, ale zatím bych si svůj post samotáře chtěla užít. :)

    OdpovědětVymazat