pondělí 9. prosince 2013

Novinky ze hry 30. 11. - 6. 12. 2013



 A tak vám přínášíme další týdenní výčet ze hry. Děkuji Scar, která mi s tím moc moc pomohla. Doufám, že jsme na nic nezapomněli.

Sobota 30. listopadu
Connie potkává Rory na vánočních nákupech. Ale ta jako předčasný dáreček dostane týdenní pobyt v nemocnici. Malé zlobí.
 Moon se vrací totálně na dranc z narozeninové párty, ze které se nakonec vyklube první proměna a vražda dvou lidí. A Richie jako nový strážce zákona je z toho pěkně na dně. Zase…
Večer hezky hladce proběhlo oficiální jmenování Alfy a zástupců. Zdá se, že smečce se konečně blýská na lepší časy. Celá společnost se pak přesunula na afterparty u Chrisse.  Bohužel jeho sestře se trochu vymkl z ruky ohňostroj a ona skončila v nemocnici. A vypadá to, že Chriss začíná pomaloučku propadat naší krásné patoložce Symphony.
Dva opilci Connie a Evan se setkávají v baru. Chvíli to s jejich věrností vypadá nahnutě, ale nakonec je krize zažehnána.

Neděle 1. prosince
Z oťukávání Elijaha a Thalie asi vznikla láska jako trám.
A na další frontě se nám také rýsuje jeden nadějný pár – Scarlett má asi slabost pro Nicka.
Zdeptaný Connie vyměnil dámskou společnost za Richieho, ze kterého si udělal svou vrbu.
Stas jede na morfinu a Evanlyn se poprvé setkává s pojmem droga. Jak tohle všechno skončí?
Aaron jako starostlivý druh míří za Rory do nemocnice a nadává na obyvatelstvo Faybourne, se kterým moc nevychází. Je jen na vás, komu dáte za pravdu.
Arif u Olivera vyzvídá informace o jeho milované Green.
Oliver s GiGi narazí na Thalii. Je na čase vyřešit staronové záležitosti.

Pondělí, 2. Prosince
Nicolas si stále dělal starosti o svoji sestru. A tak si vyčápl nic netušícího doktora Olivera a tahal z něj informace. Nakonec se nic moc nedozvěděl. Díky bohu.
GiGi jako správná žena v domácnosti se stará dokonce i o nákupy. A ejhle vzpomněla si, že má u strejdy Connora připravené Vánoční cukroví. Tak proč se pro něj nestavit. Ale kdyby jenom tušila jaké šílené setkání zažije, raději by zůstala doma. Torishia je opravdu zajímavá osoba, a to nemluvím o tom hysterickém záchvatu, když její dortík spadl na zem. Chudák pekař z toho měl málem infarkt.
Tori nakonec utekla a tak Gigi osaměla. Při cestě domů však zažila další setkání. A že to bylo tvrdé setkání. Zázrakem, že cukroví přežilo.
Zraněná Nathalia si stále hraje na hrdinku. Copak nepochopí, že ji Darren chce jenom pomoci? Že ji miluje? No asi ne. I když…
Každý by mohl závidět idylický vztah manželů Finn. Alci se svojí proměnou celkem dobře srovnala. A Will je šťastný tak jako tak ať má ženu člověka nebo vlka.
Ale co bylo zprávou dne: Maya sebrala konečně odvahu k urovnání napjatých vztahů ke Giolmorovic části rodiny. A povedlo se. Sice se chudák nastávající matka málem sesypala. Ale vše dobře dopadlo. Problém zažehnán.

Úterý, 3. Prosince
Rose porušila svého zaracha a běžela navštívit nemocnou GiGi. A nakonec se tam přimotal i Oliver. Docela zábava když Rose i Oliver uvařili špagety, akorát každý s jinou omáčkou.
Sophia na pár okamžiků opouští svého synka, aby se mohla svobodně projít po Faybourne. A koho nepotkala, Connora. A to by nebyl pekař aby si nepostěžoval na svoje ratolesti.
Další romantické setkání Symphony a Chrisse na pitevně.
Richard se snaží zachránit své dceři kůži a tak vymýšlí plán. A to už se přiřítil pán tvorstva, ehm alfa a vše vyřešil. Anemoon dostává domácí vězení a dohled dokud se nenaučí svého vlka ovládat. Poškozené rodiny dostanou peněžité odškodné.

Středa, 4. Prosince
Vlkodlačice Violette přicestovala do Faybourne, bohužel Olier, který ji potkal ji znal pod jménem Irys a nebylo to moc příjemné setkání.
Richard s trochou lepší náladou cestuje směr bar, kde potkává Nathalii, jenž nevypadala jako z obálky časopisu o módě. A tak se Richie vyptával.
Violette pokračuje v cestě po Faybourne dál a hle koho nepotká. Další známou tvář. Connora a ten ji světe div se zná také pod jiným jménem Vera. A Connorova flustrace ze špatně fungujícího manželství si vybere svoji daň. Podvede svoji milovanou Tay. A že si to pak chlapeček postupem času bude pěkně vyčítat.
Další poutník přicestoval: Jeff a hned si pod křídla vzala Leah.
Alfa pár si užívá pohodové chvíle v útulném bytě. A už se pomalu připravují na další přírůstek do rodiny.
Ale, ale ve Faybourne asi zavládla chřipková epidemie. Nastydlá je už i Scarlett. Snad to od ní Cameron nechytne.

Čtvrtek 5. prosince
Tove se vrací za rodinou domů a užijí si pěknou rodinou idylku… Jen teda, pravda, chybí Max.
A bude svatba – rebel Stas požádal rebelku Evan (a její milenky už asi taky ostouhaly…)
Rampouch Elijah se vrací za Thal domů.
Ožralý Connor vyznává Richiemu svou lásku.
Moon jde chlastat s Patrikem juniorem. A u chlastu to nekončí. ( - Richie i Connie prskaj, bacha na ně!)

Pátek 6. prosince
Isla s Patrikem prožijou romantický den jak se patří
Adrien s Rose zamíří navštívit maroda GiGi. Nakonec tam skončí i její platonická láska, Erik.
U Thal a Elijaha bude asi veselo – čekaj totiž prcka.
Faybourne otřásla tragédie – Taya McDorman v noci podlehla nemoci. Ráno ji našla Anemoon, která hned volala Richie. No když se to dozvěděl Connor… Nebyl z toho veselej.
 Scarlett se poprvé setkává s Nickovou malou sestřičkou Rory a nakonec se k tomu připlete i Aaron. No nekončí to vesele.

Žádné komentáře:

Okomentovat