neděle 10. listopadu 2013

Změny údajů u registrací

   Někteří si už všimli, někteří si všimnou teď. V registracích proběhne několik změn.

  1.    Přibyly některé nové údaje do registrací, hlavně kvůli lepší komunikaci a zpřehlednění. Patří mezi ně hráčský e-mail, stálá přezdívka na chatu, faceclaim postav (aneb jméno člověka z fotky, nebo zdroj fotky vašeho charakteru) a také krátký popis vztahů s hráči, pro lepší přehled nás i nově příchozích.
  2.     Dále se schválené postavy časem přesunou do přehlednější formy na blogu, kde se objeví každá postava pod samostatným odkazem, což znamená prohlížení bez rolování.
  3.    Složka registrace se nově bude promazávat z forka aby postavy nebyly duplicitně ve schválených i v registracích.
  4.    Pro Vás, stávající hráče to znamená jedinou věc, upravte si prosím regy podle mustru na prvním příspěvku v registracích. Dále kdo někam pokročil v příběhu, může dopsat další historii jeho postavy ve Faybourne. To je ale jen na vás.
  5.    Dále se tu nabízí prostor pro vás, kdo máte pocit, že se vaše postava lehce vzdálila od původní představy, můžete si upravit povahu či podrobnosti u postavy tak aby to lépe odpovídalo skutečnosti ve hře.
  6.    Kdo bude mít hotový edit svojí postavy napiště buď osobně adminovi (Alci, May-máme to na starost) nebo pod tento příspěvek abychom vám to změnili a publikovali na blogu.
Předem děkujeme za spolupráci a snad se vám nová forma publikování postav bude líbit.
*Alci*

Žádné komentáře:

Okomentovat