pátek 22. listopadu 2013

Výsledky volieb

Práve odbilo 00:00 a my už vieme výsledky volieb na nového alfu a jeho zástupcu Faybournskej svorky vlkodlakov. Svoje vedenie ste si zvolili sami, alfom je ten kto získal najviac hlasov a jeho zástupcom je ten, kto získal druhý najvyšší počet hlasov.

Všetci si preto chyťťe klobúky, posaďte sa na stoličky a nezabudnite zadržať dych, pretože králik vyťahuje z klobúku meno novej alfy!


A titul novej alfy získava.....

... spolu s ním titul alfy získava aj jeho družka Maya McDorman!

A teraz prejdime k tomu, kto mal druhý najvyšší počet hlasov a tým pádom sa stáva zástupcom alfy bude....
chvíľka napätia
.... zátupcovia alfy budú dvaja! 



Alfa sa rozhodol, že vďaka rovnakému počtu hlasov a ich rovnakej dôveryhodnosti a nápomocnosti svorke, bude mať dvoch zástupcov, pričom obaja budú mať vlastné povinnosti, ktoré im určí sám alfa.

Nezabudnite na búrlivý potlesk a tešte sa aké metódy zavedie nový alfa. Nech už však zavedú akékoľvek pravidlá, nezabúdajte na to, že to bola Vaša voľba, že to VY ste volili a Vy ste si aj zvolili.

A teraz, prejdeme k celkovému súčtu hlasov

Adrien 111111 - 6 hlasov
Patrik 1 - 1 hlas
Nicolas 1 - 1 hlas
Richard 111 - 3 hlasy
Chriss 111 - 3 hlasy
Oliver 1 - 1 hlas
Spolu hlasovalo 15 ľudí.

Organizátori volieb sa zaväzujú a slávnostne prisahajú, že voľby neboli sfalšované, my ako organizátori sme neboli podplatení a ani sme nikomu hlasy nepridávali podľa svojej svojvôle.

Ďakujeme za Vaše hlasy a prajeme Vám pekný zvyšok noci.




1 komentář:

  1. Adrien Gilmore děkuje za projevenou důvěru. ohledně zástupcování jsem přemýšlel, dlouze a trpělivě. uznal jsem , že mít dva zástupce, s jednostilvými kompetencemi nebude na škodu, zvlášť, když se každý pohybuje v jiné skupině lidí i vlků. Ovšem pokud by měl někdo z mých věrných vlků ve smečce problém s tímto rozhodnutí a shodli jste se, že chcete pouze jednoho zástupce. Pak se podvolím vůli smečky a proběhne nové hlasování mezi Richardem a Chrissem.
    S díky a láskou
    Adrien

    OdpovědětVymazat