neděle 20. října 2013

Aktualizace - Říjen

Zdravíčko, dlouho jsme tu neměli měsíční aktuální shrnutí. Přiznám se, že s nástupem do školy je to s mou aktivitou zde horší, tudíž odchytnout mě na chatu a ještě na příběhu je teď trochu nadlidský výkon, ale občas se zadaří. :D Děkuji tedy drahým spoluadminům, že to tady drží – ne, že bychom umírali! :D
Za tu dobu, co zde nebyly aktualizace, se toho událo opravdu hodně. Od akcí až po změny v Admin Týmu, ale toho si snad každý všimnul. Prostředků pro žhavé novinky máme dostatek. :) Pojďme se tedy společně podívat na to, co se událo během Října.

Příběh inspirovaný hrou •
Asi největší událostí je příběh, který podle hry začala psát Mayenka. Jedná se o poněkud náročnější a rozsáhlejší dílko, avšak to mu neubírá na originalitě a čtivosti. Pokud jste tedy ještě tento počin nezaregistrovali, můžete si počíst na této stránce.  :)
Sraz • 
Ten zatím ještě neproběhl, ale jeho uspořádání se datuje na příští Sobotu v Brně. Předpokládáme docela hojnou účast a ti z vás, kteří ještě váháte, jestli jet, máte čas zapsat se do 23. 10. 2013 Pak už přihlašování nebude možné. Samozřejmě, že vy, co nejedete, můžete očekávat report s fotkami i videi z celé akce. :)

Drobné kosmetické úpravy •
Od poslední aktualizace blog změnil svou podobu dvakrát, fórum pouze jednou, plus jsem ho trochu uspořádala a přidala slibované počasí a rozpisy úplňků. No, myslím, že máme zase na delší dobu chvíli klid a nic se měnit nebude.  I když…. :D (Ne, zažeň tu kreativní myšlenku pryč, Eloran!!! :DDD) 

Čistka •
K velkému překvapení všech se zapsala valná většina hráčů, a pokud vás to zajímá, stále je nás docela dost, něco přes padesát. :) Postavy, které se nezapsaly, byly smazány dnes, i když byl deadline až 23.10.2013, ale pochybuji o tom, že by se ještě někdo zapsal. Některých postav nám bylo líto, proto jsme je přemístili do seznamu systémových postav, který se i tímto aktualizoval a další postavy jsou v plánu. 

Nová herní místa • 
Přibyla nám také nová herní místa, která naleznete jak jinak než v záložce „Game places“ a pokud by měl někdo další jakýkoliv návrh na místo, které nám tu chybí, klidně křičte a frflejte. :)

Registrace potomků • 
Registrace byly spuštěny už někdy v srpnu, pamatuji-li se dobře. Jenom připomínám všem, kteří už svoje dětské postavy registrovali, aby si hlídali 3 měsíční lhůtu, po které vaše dítě vyroste. Vaší povinností je lehce poupravit popis postavy a dopsat historii (která v registraci chybí) kterou budete sepisovat podle vaší odehrané hry zde. Poté se váš potomek přemístí do schválených postav s kompletním profilem. Změny můžete posílat do formuláře u registrací a dejte vědět někomu z vedení, aby profil aktualizoval a přesunul do SP.

Tak, a to je asi pro dnešek vše.
Za celý tým, Eloran. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat