neděle 28. července 2013

Aktualizace - Červenec

Zdravíčko. Červenec je skoro za námi, nový měsíc se blíží rychlostí světla, a proto je na čase sepsat další článek, který nám shrne, co se tady událo a co se plánuje. Je toho vážně hodně, tak už to nebudu obkecávat a začnu. :)

Proběhlo: 
Zkoušky smrti 
Byly historicky první akcí tady. Na to, že byla hlášená jenom pár dní dopředu a účast také nebyla moc vysoká (což vám samozřejmě nikdo nezazlívá, vzhledem k daným okolnostem), myslím, že akce nebyla ani až tak tragická. Chtěla jsem se zeptat, jak na vás tato akce působila, jestli vám vyhovuje princip oddělených témat a co bychom měli pro příště na takovéto akci zlepšit. Nebojte se do nás obout, protože jenom takto se dozvíme, co se vám nelíbí a čemu se třeba příště vyhnout a co zlepšit. 

Změna layoutu 
Změny si všiml snad každý. (Doufám.) A jenom jsem chtěla říct, že doufám, že se vám líbí a není to až moc velká změna oproti layi předešlém. A kdyby ne, taky mi to můžete napsat. Jak se znám, příští měsíc už tu bude beztak úplně něco jiného, a tak by mě zajímalo, jaké barvy, nebo co na header bych měla případně dát. Nebo necháme nějakou dobu tenhle? :)

Čistka a smazání hráče 
Taky nám tu proběhla první čistka, které se zúčastnila valná většina z vás. Což jsem vážně nečekala a chtěla bych vám moc poděkovat za vaši super aktivitu tady! :) Hráči, kteří se do čistky nezapsali, z jakéhokoliv důvodu, měli týden na to, aby se mi ozvali mailem, a já je vytáhla ze hřbitova. Neučinila tak pouze Katelyn Prados, jejíž postava byla z fóra smazána
Další čistka proběhne asi až začátkem Září, kdy hádám, že vlna hráčů díky škole začne odpadávat.
Ráda bych také vyzvala hráče, kteří se registrovali, zapsali se do čistky, ale ještě stále nehráli. Chápu, že je čas dovolených a nechci si připouštět, že se nás snad bojíte? Nebojte, nikdo vás tu neukousne. ;) 

Plánuje se:
Neplánované akce s Osudem 
Ráda bych jenom upozornila, že je kdykoliv možné do hry zapojit Osuda (Vypravěče, Pána jeskyně atd..) Proto jenom upozorňuji, že opravdu nejsem zvědavá na vaše otrávené reakce, že vám kazím hru. Nekazím! Osud je tu od toho, aby hru zpestřil, zamíchal vám karty a zatahal loutkám za nitky. I v pravidlech stojí, že Osud je váš Bůh a to, co řekne, prostě uděláte. Bez jakýchkoli keců. Přeci jenom je to pro vás, aby tu nebyla nuda! Takže se připravte, že na fóru bude Osud svítit s nepravidelnou pravidelností. 

Nová herní místa 
Jste až tak aktivní, že ani pořádně nestíhám kontrolovat, jestli se ve hře objevují nějaká nová herní místa, abychom mohli jejich popisy sepsat a pro inspiraci vaší hry je hodit do záložky Game places. Proto pokud jste ve hře vymysleli nová herní místa a chcete nám ušetřit trochu práce s hledáním popř. novým vymýšlením a druhým trochu zpestřit hru, klidně nám pod tento článek nebo do záložky Game places napište nějaké vaše návrh. Mile rádi je pro vás sepíše a přidáme na blog! :)

Svatby a registrace potomků 
Začínají se nám tu rozšiřovat páry, které už možná uvažují o svatbě nebo čekají potomky. Co se svateb týká, je to plně ve vaši režii, ale někdo z Adminů by o tom měl vždy dopředu vědět. Pokud to budete chtít udělat, jak se říká velké, dejte nám vědět a klidně vaši svatbu uspořádáme jako akci ve městě, kde vás oddá Alfa (pokud nebude moc, Osud za Alfu.)
Registrace potomků se co nevidět objeví ve složce hráčská základna na fóru, kde budou i další podrobné informace, jak potomkův životopis sepsat a jak s ním hrát.

Počasí + Rozpis úplňků 
Mám na vás otázku. Uvítali byste, kdyby vám na nástěnce ve fóru svítily ikonky s počasím na daný týden? Teď, v období celorepublikových veder je to asi jedno, ale jakmile se nám začne počasí měnit, mohlo by docházet k nedorozuměním. Myslím, že nikdo z nás nechce hrát s tím, že někde ve Faybourne vážně hodně leje a na druhém konci je třeba hic jako v tropech. Chápete, co tím myslím? Takže je to na vás. To samé platí o rozpisech úplňků. Nevím totiž, jak každý sleduje, kdy v RL úplněk je, takže si myslím, že by to nebylo na škodu. :)


To je pro dnešek asi vše, let's talk about it. ;)

2 komentáře:

  1. No.. ja sa na zapojenie Osudu teším :D aspoň bude sranda a oživí to šedé bunky mozgové (aspoň tie moje :DD alebo ich to skôr zabije? :D ktovie)
    No.. za to počasie, by som bola ale.. neviem.. no, teraz v lete ani nie a tiež.. ono keď sa to nebude aktualizovať každý deň je to také.. naprd... a ono to môže byť tak, že na jednom konci prší a na druhom svieti slnko :D možno v zime by to bolo v pohode.. ale zase, keď si to tak vezmeme, tak zväčša všetci hrajú podľa toho aké je počasie u nich.. a ako sa zdá, zväčša máme počasie veľmi podobné :) Takže by to bolo podľa mňa viac-menej zbytočné... A s tým splnom.. to je fajn nápad ale.. (ja viem, furt mám nejaké ale, ja za to nemôžem!) kto sa premieňa podľa toho kedy je spln? No inak by bolo fajn to tu mať, že kedy je...

    Hej a mimochodom, teraz mi napadlo, k herným miestam.. neukameňujte ma nikto, ale nemohla by niekde uprostred lesíka stáť perníková chalúpka? :D alebo nemáme tu žiadnu rieku (aspoň ja som to nikde nezaregistrovala) či nejaká svätyňa.. kostol... hmm? (nepýtajte sa ma ale kto by tam hral, to bol len taký momentálny nápad :D)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak konečně jsem se rozhodla (sebrala odvahu) přidat také svůj názor:

    Herní místa:
    Nevím jak ostatním ale bylo by dobré připsat herní místa jako je Tovin antikvariát, Connorovo pekařství a Dannyho kadeřnictví. Vím, že jsou to místa, kde se moc nehraje, ale ve hře se alespoň jednou objevily. Také tu chybí nemocnice a Faybornské. Vím, že jsem rejpal urýpaný, ale prostě mě to napadlo. U míst, která slouží jako krámky, které jsem zmínila výše by také bylo dobré jenom tak orientačně napsat otevírací dobu.
    A ještě nejlepší by byla hrubá mapa města a jeho okolí, ale to je jenom moje zbožné přání protože vím, že žádný grafik by se do takového projektu nepřihlásil.

    Počasí:
    Podle mě je to dobrý nápad. Hlavně začátkem podzimu, kdy se počasí střídá častěji než ponožky by to bodlo aby pak nevznikly zbytečné rozbroje. A rozpis úplňků by byl také dobrý. Jsme přeci jenom vlkodlaci. XD

    Svatby:
    Ej a já bych Connorovu svatbu klidně jako akci udělala. Bude to velká událost, ale budu se ještě muset poradit s nevěstou.

    OdpovědětVymazat