pátek 28. června 2013

Aktualizace - Červen

Zdravíčko, přátelé.
Hra je v provozu skoro tři týdny, z toho téměř dva týdny se zde hraje. Bylo již popsáno mnoho stránek, většinou několika řádkovými posty. Co tedy říct takhle na začátek? Jste fakt boží, vůbec jsem nedoufala, že z takového prvotního nápadu, kterým vlastně TSOTM byl, by se mohla stát tak aktivní hra, jakou jí svými příspěvky a vlastními zápletkami, tvoříte. A za to vám patří obrovské DÍKY! Také bych chtěla poděkovat duším, které se mi ozvaly na post spoluadminů. :)

REGISTRACE, POSTAVY, VZTAHY
Registrace - I když se stav mezi pohlavími začíná vyrovnávat, stále hledáme hráče nebo hráčky, kteří budou ochotní hrát za muže v našem městě. Je jedno, jestli si vyberete člověka nebo vlkodlaka. (I když popravdě by teď byla docela zajímavá invaze lidských průzkumníků atd…) Akorát tady z toho nechceme mít smečku samých ženských. Snad chápete. :)
Také by bylo fajn, kdyby se našli duše, které by si vytvořili pár omeg. Ať není město plné drsňáckých Bet. 8) Další hodnostní posty se totiž v nejbližší době neplánují rozepisovat.
Systémové postavy - Stále je možné obsazovat systémové postavy, které se v několika dalších dnech budou aktualizovat o nové tváře a charaktery. (Popřípadě se podle nich držet při vlastní tvorbě)
Vztahy - hledáte někoho, kdo by vám hrál sourozence, nebo partnera. Nebo hledáte někoho, kdo by vám tvořil bokovou smečku, která se do Faybourne teprve chystá dorazit? Můžete se domlouvat přímo na fóru ve složce hráčská základna.
DOVOLENÁ
Chtěla bych oznámit (i když už to většina hráčů i adminů ví), že ve dnech od 30. 6 do 7. 7. 2013 budu mimo mého drahého útočiště, neb budu dovolenkovat na Rock for People v Hradci Králové. Nemůžu říct, že vás nebudu aspoň částečně kontrolovat, protože wifi budu mít k dispozici, ale budu jenom na telefonu.  Takže hrát rozhodně nebudu. Proto se v tomto období se svými dotazy obracejte na mé drahé spoluadminy (Marcus, Oliver, Eliana), kterým také svěřuju hru do jejich rukou a doufám, že vše proběhne hladce.
AKCE
Ještě navážu na předchozí bod. Když budu pryč, je možné, že vám pod kotlem sem tam zatopí Osud, jehož se někdo ujme, nebo proběhne fofr akce. Tak s tím prosím počítejte.
Během posledních pár dnů do Faybourne přišlo hned několik vlkodlaků, kteří ale stále nejsou v naší smečce. Tvoří tak jakousi vlastní smečku. Máme v plánu akci pro tyto „opuštěné“ vlkodlaky (a nejen pro ně). Termín zatím neznáme, ale budeme vás o něm předem informovat ať už tady nebo na facebooku.
ČÍSTKA
Počet hráčů se raketově zvedl pouze v několika pár dnech. Chápeme, že někteří se registrovali jen tak z hecu, jiní jenom zkouší, co jim sedne a někteří to tu mají v plánu vydržet co nejdéle. Proto jsem se rozhodla, že spustím první čistku už teď. Času budete mít víc, než dost – to znamená, že čístka platí i pro nově registrované postavy.
Zapsat do čistky je možné do 12. 7. 2013 do komentářů, pod tento článek, jménem vaší postavy popř. postav. Vždy nám napište, jestli chcete pokračovat, či nikoli, nebo pokud chcete postavu na nějaký čas zmrazit. Pokud máte více postav, napiště, kterou můžeme smazat, nebo pokud je vám jí líto a přijde vám zajímavá, můžete nám ji nabídnout jako systémovku. Postavy, které se nezapíší vůbec, budou přemístěny na hřbitov postav (profil) a z fóra budou smazány.